Pagini

sâmbătă, 12 octombrie 2013

Machiajul ochilor verzi

   Continuand seria postarilor din care, zic eu, invatam impreuna ce culori de fard se potriveste fiecarei culori de ochi, pentru astazi m-am gandit la ochii verzi. La fel cum spuneam si despre ochii caprui, importanta este si nuanta tenului. Totusi, pentru ochii verzi cred eu ca intervine si nuanta parului.
   Ochii verzi sunt misteriosi si limpezi. Sunt clari si ca sa ii pui in evidenta trebuie sa folosesti nuante mai tari.In acelasi timp, daca parul este inchis la culoare, nu trebie sa folosesti culori inchise pentru ca atunci vei da fetei o expresie dura... 
   Daca ai ochii verzi si parul blond, pot spune ca esti o norocoasa... pentru c apoti folosi culori mai tari...culori electrice...Dar daca esti bruneta si ai ochii verzi...te poti considera si mai norocoasa...:) ai o doza in plus de mister...ca o felina cand isi pandeste prada...Eh...asta este o alta poveste...Revenind la culorile care se potrivesc ochilor verzi :)
   In primul rand, fereste-te de culorile calde cu nuante de rosu. Vor face in asa fel incat sa estompeze culoarea irisului si sa micsoreze ochii. Pentru a evita expresia dura, evita sa pui mult negru daca optezi pentru un machiaj smokey eyes.
   Daca vrei ca ochii tai sa atraga priviri, accentueaza-le culoarea cu nuante de mov pe care le poti folosi in machiajul usor de zi, dar si in machiajul intens de seara. La fel de bine se potrivesc nuantele de auriu, mai aes daca ai tenul creol. Te-ar prinde, de asemenea, nuantele de gri, gri-maroniu si verdele metalizat.
   Mai jos veti gasi niste fotografii care sa sustina spusele mele...


 




Voi ce credeti? Care sunt culorile care se potrivesc ochilor verzi?

Un zambet,
                        Sakura Wisdom

   PS: Nu plecati foarte departe. Saptamana viitoare voi da drumul la un giveaway incantator :) iar maine va voi face o propunere care sper sa va placa :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...