Pagini

marți, 15 octombrie 2013

Machiajul ochilor negri

   Si iata-ne la ultima postare din categoria "Machiajul ochilor..." Pentru astazi, am pregatit ochii negri. Sunt rari, misteriosi si chiar malefici cateodata. De fapt, culoarea de baza a ochilor nostri este negru. Celelalte culori s-au format in timp din cauza unor depigmentari. Sunt putine persoanele care au ochii negri dar, daca te numeri printre norocoase, trebuie sa stii ca ochii negri au nevoie de cel mai putin machiaj pentru a fi pusi in evidenta. Emana sarm si tot ce ai nevoie este un eyeliner si un mascara cu efect de gene false. Atat de simplu. Numai ca, femei fiind, ne place sa ne jucam cu culorile si ne place sa folosim fardurile. Asa ca, exista si pentru ochii negri niste culori care sa ii puna in evidenta si sa le sporeasca sarmul.
   Din paleta potrivita pentru ochii negri iti sugerez culorile tari...indigo, bleumarin si chiar fucsia. Iti recomand aceste culori mai ales daca esti bruneta si ai tenul deschis a culoare - pe modelul Snow White :)
   Daca esti blonda sau ai tenul masliniu sau creol, iti recomand culorile calde si in special culoarea Soarelui - nisipiu, auriu si bej. Nu uita insa de eyeliner si de mascara.
 


   Nu ma pot abtine sa nu va arat cei mai frumosi ochi negri pe care i-am vazut vreodata. Pot spune ca este actrita mea preferata. Nu sunt genul care sa divinizeze o actrita sau o persoana publica. Dar Eva Longoria chiar imi place. Sunt sigura ca nu este mereu perfecta asa cum apare in fotografii, in filme sau in reclame... Dar este o femeie frumoasa si...are ochii negri :)


Nu uitati de propunerea mea...Voi ce idei aveti pentru rubrica "Today I..." si "What if..."? pentru detalii, click aici.

Un zambet,
                              Sakura Wisdom.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...